Креативни & иновативни
решенија

“If your business is not on the Internet then your business will be out of business”
BILL GATES
01
Услуги

Едноставни веб страни

Изработка на едноставна веб страница за опис на вашиот бизнис или организација​

Интернет продавница

Изработка на веб продавница според вашите желби и потреби

Напредни веб страни

Изработка на веб страници со специјални функционалности според вашите желби

Wordrpress сајт со прилагодлив дизајн

Изработка на мобилни апликации

Дизајн

Модерен дизајн, следејќи ги новите трендови

Маркетинг

Промоција на мобилната апликација на социјалните мрежи

Android апликација

Ios Апликација за Iphone

Маркетинг и дизајн

Содржини за социјалните мрежи

Instagram, Facebook, Tiktok, Linkedin...

Изработка на инфографици прилагодени за сите социјални мрежи. 

Дизајн за вашиот бренд

Логоа, банери, флаери...

Маркетинг на социјалните мрежи

Facebook ads

Креирање на кампањи за промоција на вашиот бизнис.

Побарај понуда

Започни соработка со нас!

mk_MK